Instagram fiók

Mielőtt törölné a fiókját érdemes lehet letöltenie egy másolatot adatairól (pl. videóiról és képeiről) , mert a törlés teljes és végleges. Ne feledje, hogy miután a Törlés gombra kattint, többé nem tud hozzáférni az Adatközponthoz. Ha csak ideiglenes szünetet szeretne az Instagramtól, akkor a törlés helyett letilthatja fiókját.

Ha letöltötte képeit, vagy tényleg nem érdekeli, hogy a jövőben megmaradnak-e, a következőképpen törölheti fiókját. Ez elég egyszerű.

  1. Jelentkezzen be az Instagramba a böngészőből

Érdekes tény: Nem törölheti Instagram-fiókját az Instagram alkalmazásból. Tehát mindenképpen böngészőből kell bejelentkeznie laptopján vagy mobiltelefonján, és lépnie az Instagram Fiók törlése oldalára. Ha már bejelentkezett az Instagramba, a “Fiók törlése” linkre kattintva közvetlenül a megfelelő oldalra kerül.

2. A legördülő menüből válassza a megfelelő lehetőséget

Ha szeretné, az Instagram lehetőséget ad arra, hogy visszajelzést küldjön nekik a törlési döntéséről. Túl sok időt vesz igénybe? Aggályai vannak az adatvédelemmel kapcsolatban? Az Instagram szeretné tudni, és a legördülő menüből kiválaszthatja az oko(ka)t.

3. Tekintse meg az Egyéb lehetőségeket

Mielőtt engedélyezné a fiók törlését, az Instagram néhány lehetőséget kínál a Súgóban, hogy segítsen a végső döntés meghozatalában. Szánjon időt az általuk megadott linkek áttekintésére, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a lehető legjobb választást választja. Előfordulhat, hogy nem kell olyan drasztikus lépést megtennie, mint a törlés, ha a következők valamelyikét szeretné megtenni:

  • Szeretnék letiltani egy felhasználót.
  • Privát fiókot szeretnék.
  • Szeretném leállítani egy felhasználó követését.
  • A fiókomat feltörték.

4. Írja be újra jelszavát.

Továbbra is folytatni szeretné a törlést? Ezután írja be újra a jelszavát, és kattintson a Törlés gombra. Most már nincs visszaút! Az Instagram-fiókja történelem.